}

Darmkanker 

Onze darmchirurgen zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en begeleiden van patiënten met dikke darmkanker, endeldarmkanker, rectumkanker of een rectumcarcinoom. Deze vormen van kanker behandelen we meestal met een (kijk)operatie, waarbij we het aangedane deel van de darm met bloedvaten en lymfeklieren verwijderen. Bekijk alle specifieke informatie over onze zorg voor mensen met darmkanker en rectumkanker: 

Borstkanker

Ook voor de behandeling van borstkanker kunt u in Alrijne terecht. Onze oncologisch chirurgen verrichten borstoperaties en voeren ‘systemische’ behandelingen uit, zoals chemotherapie en hormoontherapie. Voor de bestraling werken wij samen met het Leids Universitair Medisch Centrum. Lees de folder Borstkanker, wat nu? en bekijk alle specifieke informatie over onze zorg voor mensen met borstkanker: 

Samen+

Met het Groene Hart Ziekenhuis uit Gouda werken we in het netwerk Samen+ intensief samen rond de zorg aan kankerpatiënten. Het doel van het netwerk is iedere patiënt de beste oncologische zorg bieden, in een veilige setting, zo dicht mogelijk bij huis.

 

Terug naar boven