Als u slechter of waziger ziet of pijnlijke, rode ogen heeft, kan uw huisarts u doorverwijzen naar de oogarts. Tijdens uw bezoek aan onze polikliniek Oogheelkunde krijgt u eerst een vooronderzoek. Daarna onderzoekt de oogarts u om vast te stellen wat er met u aan de hand is. Als het nodig is, krijgt u één of meerdere vervolgonderzoeken zoals: een gezichtsveldonderzoek, fotografisch onderzoek van het netvlies of echografie van het oog. Op basis van de resultaten van het onderzoek bepalen we samen met u wat de beste behandeling voor u is. Onze oogartsen werken nauw samen met optometristen en orthoptisten. Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

Gemiddeld verblijf polikliniek anderhalf uur

Een bezoek aan de polikliniek Oogheelkunde bestaat meestal uit meerdere onderzoeken. Houdt u daarom rekening met een verblijf van gemiddeld anderhalf uur.

Uw afspraak

Na de verwijzing via de huisarts krijgt u een afspraakbrief thuis of per mail opgestuurd. Ook kan het zijn dat wij u bellen voor het maken van een afspraak.

Helaas hebben wij op dit moment te maken met veel aanmeldingen, waardoor het langer kan duren tot wij u een afspraak toe sturen. We ontvangen u graag op onze polikliniek en doen ons uiterste best dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Mochten er zich in de tussentijd omstandigheden voordoen die het noodzakelijk maken dat wij u eerder zien, dan willen wij u vragen contact op te nemen met uw huisarts voor overleg.

Terug naar boven