Praktijk bestond langer

Zomer 2021 bleek ons dat Jos Beek eigen sperma in plaats van anoniem donorsperma gebruikte voor inseminatie van vrouwelijke patiënten met een kinderwens, bekijk het nieuwsbericht van februari 2022. Een onafhankelijke onderzoekscommissie heeft hier eerste helft 2022 op verzoek van Alrijne Ziekenhuis onderzoek naar gedaan, bekijk het nieuwsbericht van juni 2022.

Uit het onderzoek is gebleken dat de praktijk langer heeft bestaan dan wij dachten. Mogelijk betekent dit dat u een link met Jos Beek heeft, terwijl dat eerder niet het geval leek.

Zeldzame erfelijke aandoening

 

Openheid is belangrijk voor donorkinderen en hun ouders. Eens te meer omdat uit het onderzoek bleek dat Jos Beek drager was van een zeldzame erfelijke aandoening. Heb je vragen of twijfels? Meld je bij Alrijne, je bent van harte welkom. Peter Jue, raad van bestuur

 

In gesprek met Alrijne

Jos Beek had zijn fertiliteitspraktijk van 1973 tot 1998 in het Elisabeth Ziekenhuis in Leiderdorp. Dit werd later het Rijnland Ziekenhuis.

  • Denkt u dat u mogelijk een donorkind kunt zijn van Jos Beek?
  • Bent u als wensmoeder door Jos Beek behandeld?
  • Of was u hier als wensvader bij betrokken?

Wij gaan graag met u in gesprek om na te gaan wat wij voor u kunnen betekenen.  We kunnen ons voorstellen dat het even duurt om zo’n stap te nemen. U kunt daarom op elk gewenst moment contact met ons opnemen, daar zit geen einddatum aan.

Informatiecentrum

Contact opnemen kan via ons Informatiecentrum  071 582 9259 of informatiecentrum@alrijne.nl. Heeft u een link met Jos Beek, dan loopt het verdere contact daarna via onze contactpersoon voor betrokkenen in deze zaak.

Terug naar boven