Borstkankerzorg op maat

Voor borstkankerzorg werken we met meerdere afdelingen en specialismen nauw samen binnen ons ziekenhuis en daarbuiten met partnerziekenhuizen. Een gespecialiseerd behandelteam van mammachirurgen, plastisch chirurgen, verpleegkundigen, radiologen, pathologen en internist-oncologen staat garant voor een optimale behandeling ‘op maat’ voor elke patiënt. Voor deze zorg werken wij met een zorgpad: alle fases sluiten op elkaar aan, vanaf uw eerste bezoek tot en met de nazorg.

Begeleiding door casemanager

Om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens uw behandeltraject, krijgt u een 'casemanager' toegewezen. U en uw naasten kunnen bij de casemanager terecht met vragen. Dit kunnen vragen zijn over praktische zaken en over de behandeling(en). De casemanager coördineert uw behandeltraject.

Samen+

Alrijne Ziekenhuis en het Groene Hart Ziekenhuis werken intensief samen binnen het samenwerkingsverband Samen+. In dit samenwerkingsverband bundelen gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen van beide ziekenhuizen hun kennis en ervaring in een gezamenlijk behandelteam. Daarnaast werken we samen met het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

 

Terug naar boven