Wondcentrum

Wondcentrum

U kunt bij het Wondcentrum in Alrijne Leiderdorp terecht voor behandelingen bij (ingewikkelde) wondproblemen. Ons expertise- en behandelcentrum is uniek in Nederland door onze multidisciplinaire aanpak met meerdere artsen, onze kennis en ervaring. Ook worden in ons Wondcentrum jaarlijks tientallen wondverpleegkundigen en -artsen opgeleid.

Als u complexe wonden heeft, dan heeft u vaak twee of meer aandoeningen tegelijk. Daarom zijn bij uw behandeling verschillende artsen betrokken, zoals een dermatoloog, plastisch chirurg, vaatchirurg, orthopeed, revalidatiearts en decubitusverpleegkundige. Zij werken binnen het Wondcentrum van Alrijne samen bij de behandeling van uw wondproblemen. Dit noemen wij een multidisciplinair team. 

De wondverpleegkundigen en vaste artsen van ons Wondcentrum helpen u graag tijdens een spreekuur. Deze artsen hebben als wondarts het medisch overzicht en organiseren dat alle afdelingen bij elkaar kunnen komen. Als het nodig is volgt er een afspraak met één of meerdere artsen tegelijkertijd. Binnen maximaal twee weken heeft u alle onderzoeken die nodig zijn gehad en is samen met u een behandelplan opgesteld.

Verwijzing

Uw huisarts of medisch specialist verwijst u naar het Wondcentrum van Alrijne. 

Terug naar boven