MijnAlrijne

In de mail staat een link naar MijnAlrijne. In MijnAlrijne vindt u meer informatie over uw afspraak: de tijd, datum en locatie. Als er extra informatie zoals een folder of vragenlijst voor u is toegevoegd, staat dit bij uw afspraakinformatie. Daarom is het belangrijk om altijd uw afspraak in MijnAlrijne te controleren.  

U moet met uw DigiD inloggen in MijnAlrijne. In MijnAlrijne kunt u onder andere uw medisch dossier en uitslagen inzien. MijnAlrijne is beveiligd.

Uw bevestiging via de mail, tenzij..

Als uw mailadres bekend is bij ons, ontvangt u de afspraakbevestiging via de mail. Wilt u onze post liever op papier ontvangen? Dat blijft ook mogelijk. U kunt, voor of na uw afspraak bij Alrijne, langs de Patiëntenregistratie gaan om uw wens door te geven. U vindt de Patiëntenregistratie op de begane grond in de centrale hal van het ziekenhuis.

U kunt ook via het patiëntenportaal MijnAlrijne doorgeven op welke manier u de bevestiging van uw afspraak wilt ontvangen.

Mailadres controleren

Als uw mailadres bij ons bekend is, ontvangt u uw afspraakbevestiging via de mail. Wij vragen u om uw mailadres te controleren en eventueel aan te passen in MijnAlrijne. Als uw mailadres niet klopt, halen wij dit uit ons systeem. U ontvangt de post dan op papier.

Terug naar MijnAlrijne
Terug naar MijnAlrijne
Terug naar boven