MijnAlrijne

In de mail staat een link naar MijnAlrijne. In MijnAlrijne vindt u meer informatie over uw afspraak: de tijd, datum en locatie. Als er extra informatie zoals een vragenlijst voor u is toegevoegd, staat dit bij uw afspraakinformatie. Daarom is het belangrijk om altijd uw afspraak in MijnAlrijne te controleren.  

Uw bevestiging via de mail, tenzij..

Als uw mailadres bekend is bij ons, ontvangt u de afspraakbevestiging via de mail. Wilt u onze post liever op papier ontvangen? Dat blijft ook mogelijk. U kunt, voor of na uw afspraak bij Alrijne Ziekenhuis, langs de Patiëntenregistratie gaan om uw wens door te geven. U vindt de Patiëntenregistratie op de begane grond in de centrale hal van het ziekenhuis.

U kunt ook via het patiëntenportaal MijnAlrijne doorgeven op welke manier u de bevestiging van uw afspraak wilt ontvangen. In MijnAlrijne kunt u op ‘Gegevens’ klikken en uw contactprofiel wijzigen van digitaal naar papier. 

Mailadres controleren

Als uw mailadres bij ons bekend is, ontvangt u vanaf 10 januari 2022 uw afspraakbevestiging via de mail. Wij vragen u om uw mailadres te controleren en eventueel aan te passen in MijnAlrijne. Als uw mailadres niet klopt, halen wij dit uit ons systeem. U ontvangt de post dan op papier.

Terug naar MijnAlrijne
Terug naar MijnAlrijne
Terug naar boven