}

Klachten aan spijsverteringskanaal

Het medisch specialisme Maag-, Darm-, Leverziekten (MDL) is gericht op ziektes en klachten aan het spijsverteringskanaal. Wanneer u bijvoorbeeld slikklachten, buikpijn, problemen met de stoelgang of geelzucht heeft, komt u naar de afdeling MDL. Onze MDL-artsen zijn gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van aandoeningen aan de slokdarm, maag, lever, darmen, galwegen en alvleesklier. Zij werken nauw samen met chirurgen, internisten, oncologen, radiologen, radiotherapeuten, urologen, gynaecologen, fysiotherapeuten, psycholoog en verpleegkundig specialisten.

Abraham, S.

dr. S. (Sunje) Abraham

MDL arts

dr. C.H.M. (Cees) Clemens

MDL arts

W.J. Den Hollander 267870

W.J. (Wouter) den Hollander

MDL arts

dr. W.R. (Rogier) ten Hove

MDL arts

dr. R.J. (Rutger) Jacobs

MDL-arts

dr. K. (Koen) de Jong

MDL arts

Rijn, A.F. Van 1

dr. A.F. (Anne) van Rijn

MDL arts

Slingerland H

dr. H. (Hilde) Slingerland

MDL arts

Profiel foto

A.C.W. (Christine) de Vos

MDL arts

Profiel foto

dr. M.K. (My) Vu

MDL arts

A.M.C. Witte 1

dr. A.M.C. (Anne) Witte

MDL arts

Bosman,C.P. 1

C.P. (Sina) Bosman

Verpleegkundig specialist

Profiel foto

N.M.J. (Nathalie) Kessels

Endoscopie verpleegkundige

Vijfschaft S 1 Van 1

drs. S. (Simone) Vijfschaft

Verpleegkundig specialist

Huigsloot JMW

J.M.W. (Jessica) Huigsloot

Verpleegkundige

 • Crohn-colitis.nl

  De Crohn- en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN) is een patiëntenvereniging van en voor mensen met chronische darmziektes zoals crohn en colitis ulcerosa. De vereniging geeft (onder andere via haar website) voorlichting, zet lotgenotencontact op en komt op voor de belangen van patiënten.

 • Leverpatiëntenvereniging.nl

  De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV) is een patiëntenorganisatie, bedoeld voor patiënten met leveraandoeningen, hun familieleden, zorgverleners, en andere betrokkenen. De website bevat veel informatie over leverziekten en actueel nieuws. De vereniging informeert, ondersteunt en behartigen de belangen van leverpatiënten.

 • Mlds.nl

  De website van de Maag Lever Darm Stichting is een bron van informatie voor patiënten van spijsverteringsziekten. De stichting zet zich in voor het welzijn van buikpatiënten (2 miljoen mensen in Nederland), geeft onder ander voorlichting en faciliteert wetenschappelijk onderzoek.

 • Pdsb.nl

  De Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging (PDSV) zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van PDS-patiënten. Op de website is te vinden wat de vereniging doet, en verder veel informatie over de aandoening PDS en mogelijkheden voor lotgenotencontact.

 • Rivm.nl

  Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vindt u informatie over het bevolkingsonderzoek darmkanker: onder andere over de uitnodiging, de vragenlijst, de test, de uitslag, darmkanker en vervolgonderzoek. Alrijne is gecertificeerd voor het verrichten van vervolgonderzoek.

Terug naar boven