Dossier

U kunt de volgende onderdelen van uw medisch dossier vinden:

 • Allergieën
  Op de pagina Allergieën vindt u een overzicht van de allergieën die bij ons bekend zijn. Heeft u een allergie die niet in het overzicht staat? Dan kunt u dit aangeven bij uw eerstvolgende afspraak. Staat uw allergie er wel bij, maar is deze nog niet bevestigd door uw arts? Dan kunt u ook hierom vragen bij uw eerstvolgende afspraak.
 • Behandelverslagen 
  Hier kunt u lezen wat de zorgverlener in uw medisch dossier heeft geschreven tijdens een polikliniekbezoek, ziekenhuisopname of telefonisch consult. Deze informatie kan bijvoorbeeld gaan over uw medische klachten en uw medicijnen. U vindt uw behandelverslag niet direct na uw afspraak in MijnAlrijne. Behandelverslagen worden elke dag om middernacht gepubliceerd.
 • Brieven 
  Bij Brieven vindt u verschillende soorten brieven over uw medische situatie. Dit zijn voornamelijk brieven die naar uw huisarts zijn verstuurd. 
 • E-consult
  Als u patiënt bent bij afdeling Neurologie, kunt u communiceren met uw zorgverlener via een e-consult. U kunt het gebruiken om bijvoorbeeld een vraag te stellen over uw behandeling, op een moment dat het u uitkomt. 
 • Implantaten en pacemakers
  Als in Alrijne Ziekenhuis een implantaat of pacemaker bij u is geplaatst, vindt u informatie over het artikel in dit overzicht. 
 • Medicijnen
  In MijnAlrijne vindt u een overzicht van uw medicijnen. Het gaat om medicijnen die nu momenteel gebruikt, maar ook medicijnen die u in het verleden heeft genomen. 
 • Uitslagen 
  In dit onderdeel leest u de uitslagen van verschillende onderzoeken die zijn gedaan. U kunt hierbij denken aan onderzoek van uw urine, bloed of weefsel. Van beeldvormend onderzoek (zoals een echo of MRI) vindt u alleen verslagen in tekst, geen foto’s of filmpjes. Houdt u er rekening mee dat alle uitslagen direct te zien zijn. Ook als uw zorgverlener de uitslagen nog niet met u heeft besproken. U bepaalt zelf of u de uitslagen vooraf wilt bekijken. Uw zorgverlener vertelt u tijdens de volgende afspraak wat de uitslagen betekenen. 

Persoonlijke gegevens

In MijnAlrijne kunt u persoonlijke gegevens wijzigen. Het gaat om de huisarts, tandarts en apotheek. Ook kunt u uw NAW-gegevens (naam, adres en woonplaats) overnemen die bij uw gemeente bekend zijn. Tot slot kunt u uw mail en telefoonnummer aanpassen.

Vragenlijsten

Bent u gevraagd om een vragenlijst of dagboek in te vullen? Dan vindt u deze onder de knop 'Vragenlijsten'. Ook vindt u hier welke vragenlijsten of dagboeken u eerder heeft ingevuld. De vragenlijst moet in één keer ingevuld worden. U kunt de vragenlijst niet tussentijds opslaan.

Agenda

Bij het onderdeel agenda vindt u een overzicht van uw komende afspraken, opnames en behandelingen in Alrijne Ziekenhuis. Ook uw bezoeken aan Alrijne in het verleden zijn weergegeven en aan de Spoedeisende Hulp. 

Contactvoorkeur

Wilt u informatie over uw afspraak per mail en sms of per post ontvangen? In MijnAlrijne kunt u uw contactvoorkeur aangeven bij 'Mijn gegevens'. 

Handleiding

Wilt u graag uitleg over één of meerdere onderdelen? Open dan de handleiding met uitgebreide instructies. 

Terug naar MijnAlrijne
Terug naar MijnAlrijne
Terug naar boven