Het verminderen van pijn

Pijn kan uw leven beheersen. In het Pijnbehandelcentrum van Alrijne doen we ons best om deze pijn zoveel mogelijk te verminderen en zo de kwaliteit van uw leven te verbeteren. U kunt bij ons terecht met verschillende soorten pijn, waaronder rug- en nekpijn, aangezichtspijn, pijn op de borst, gordelroospijn, gewrichtspijn en zenuwpijn.

Moderne technieken 

Om uw pijn te behandelen beschikken wij over een breed scala aan moderne technieken van pijnbestrijding. Welke behandeling de arts u voorstelt, hangt af van uw persoonlijke omstandigheden. In ons centrum krijgt u een vaste pijnspecialist. Deze specialist is uw aanspreekpunt en coördineert uw zorgtraject.

Gespecialiseerd in ruggenmergstimulatie

Wij zijn een landelijk expertisecentrum voor neuromodulatie, ook wel ruggenmergstimulatie. Is deze behandeling iets voor uw (chronische) pijnklachten?

Meer informatie

dr. E. (Emre) Almaç

Anesthesioloog

dr. K. (Katja) Bürger

Pijnspecialist - Anesthesioloog

Drs. R. (Raymond) Jansen

Anesthesioloog

K.G. (Giap) Liem

Anesthesioloog

dr. C. (Christa) Schultenkämper

Anesthesioloog

E. Ruijgrok - Albregts

Consulent pijnbestrijding

M.S. (Marjan) Weijers - Kleijn

Consulent pijnbestrijding

Y.K.D. (Kim) Wabeke

Consulent pijnbestrijding

A.A.J. (Ida) van der Voort

Verpleegkundig specialist

M.J.T.T.M. (Annegreet) Gehéniau

Doktersassistent

R.J.M.P. (Roselien) Bennis - Hilgersom

Doktersassistent

TAC (Thérèse) Fokkens - Freeke

Leerling Consulent pijnbestrijding

C.M. (Irma) Jonkman

Gezondheidszorg-psycholoog

  • Algemene informatie over het Pijnbehandelcentrum
  • Video neuromodulatie in Alrijne Ziekenhuis

    Benieuwd wat de behandeling neuromodulatie inhoudt en wat u tijdens het traject kunt verwachten? Wij hebben een voorlichtingsfilm over deze behandeling in het Alrijne Pijnbehandelcentrum.

  • Uitzending EO over Neuromodulatie in Alrijne

    In de medische serie ‘Zij houden Nederland in leven’ (ZHNL) op NPO 1, volgt de EO 24 uur lang met verschillende cameraploegen overal in ons land patiënten en hun zorgverleners bij de meest spraakmakende, innovatieve en levensreddende operaties of behandelingen. In de laatste aflevering volgt het programma een patiënte van Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp. Zij wordt behandeld voor hevige pijnklachten in haar rug en haar been wat haar dagelijkse functioneren ernstig belemmert. Als één van de laatste opties ondergaat de patiënte in Alrijne Ziekenhuis een neuromodulatietraject.

  • Website PVVN

    De PVVN (Patiënten Vereniging voor Neurostimulatie) zet zich in voor haar leden en geïnteresseerden door onder andere landelijk en regionaal bijeenkomsten te organiseren lotgenotencontact te onderhouden, een blad uit te geven en aanwezig te zijn op publieks- en vakbeurzen.
 Uiteraard kunt u ook met al uw vragen bij hen terecht.

Terug naar boven