Pijnbehandelcentrum

Bij het Pijnbehandelcentrum van Alrijne kunt u terecht voor de behandeling van verschillende soorten pijn. Het centrum beschikt over een breed scala aan moderne technieken van pijnbestrijding en is het expertisecentrum voor ruggenmergstimulatie, ook wel neuromodulatie genoemd.

Het verminderen van pijn

Pijn kan uw leven beheersen. In het Pijnbehandelcentrum van Alrijne doen we ons best om deze pijn zoveel mogelijk te verminderen en zo de kwaliteit van uw leven te verbeteren. U kunt bij ons terecht met verschillende soorten (chronische) pijn waaronder rug- en nekpijn, aangezichtspijn, pijn bij kanker, acute pijn, pijn op de borst, gordelroospijn, gewrichtspijn en zenuwpijn. 

Moderne technieken

Om uw pijn te behandelen beschikken wij over een breed scala aan moderne technieken van pijnbestrijding. Welke behandeling de arts u voorstelt, hangt af van uw persoonlijke omstandigheden. In ons centrum krijgt u een vaste pijnspecialist. Deze specialist is uw aanspreekpunt en coördineert uw zorg traject.

Locaties

Het Alrijne Pijnbehandelcentrum bevindt zich op de locaties Leiden, Alphen aan den Rijn, Katwijk en Sassenheim (LET OP: niet in Leiderdorp). De meeste behandelingen vinden plaats in Alrijne Alphen aan den Rijn. 

Terug naar boven