}

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Bij de huid horen ook de haren, nagels, talgklieren en zweetklieren. Wanneer u huidproblemen heeft, kunt u bij de afdeling Dermatologie van Alrijne medische zorg krijgen van de dermatoloog (huidarts).

Onze dermatologen zijn ervaren in het herkennen en behandelen van alle huidziekten en huidafwijkingen, zoals onder andere huiduitslag, eczeem, allergieën, acne, moedervlekken en huidkanker. Naast algemene dermatologische kennis hebben onze dermatologen ieder een specifiek aandachtsgebied zoals spataderen, allergologie en flebologie. We werken nauw samen met andere artsen, bijvoorbeeld met de chirurgen bij de behandeling van spataderen. Daarnaast hebben zij samenwerkingsverbanden met medisch specialisten van andere (academische) ziekenhuizen. Hierdoor kunt u snel een verwijzing, diagnose en behandeling krijgen.

drs. R.S.L.A. (Rachel) Bakkum

Dermatoloog

dr. S.A.S. (Sebastiaan) van der Bent

Dermatoloog

drs. P.V.M.M. (Pascale) Diederen

Dermatoloog

drs. L.V. (Laurence) Khoe

Dermatoloog

drs. A. (Andy) Kusuma

Dermatoloog

dr. R.L. (Robert) van Leeuwen

Dermatoloog

dr. I.J. (Ines) Schornagel

Dermatoloog

drs. R. (Ronald) Siphanto

Dermatoloog

drs. D. (Douwe) Vellinga

Dermatoloog

B.E. (Barbara) Bussink

Dermatoloog

 • Dcklinieken.nl

  Op deze website vindt u informatie over het Diagnostisch Centrum Voorschoten.

 • Mediskincare.nl

  De gediplomeerde huidtherapeuten van MediSkinCare passen lasertherapie toe ter verzachting, verbetering en behandeling van huidaandoeningen zoals acne, couperose, littekens, pigmentvlekken en wijnvlekken. MediSkinCare is in acht ziekenhuizen ondergebracht bij de afdelingen Dermatologie, onder andere in Alrijne Leiden en Alphen aan den Rijn.

 • Huidarts.com

  Op de website huidarts.com vindt u informatie over de huid, huidaandoeningen, behandelingen, huidverzorging en dermatologie. Deze website is bedoeld voor patiënten en artsen. Gerenommeerde huidartsen en experts uit Nederland beheren de site.

 • Huidinfo.nl

  Op de website huidinfo.nl vindt u informatie over de huid en huidziekten, geschreven door Nederlandse dermatologen. De website bevat informatie over verschillende huidaandoeningen en behandelingen.

 • Huidarts.info

  Huidarts.info is de website van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV). U vindt er informatie over de meest voorkomende dermatologische aandoeningen.

 • Huidziekten.nl

  Huidziekten.nl is een website met informatie over huidziekten, vooral bedoeld voor dermatologen en arts-assistenten in opleiding tot dermatoloog. U kunt op deze website ook patiëntenfolders downloaden en u vindt er links naar websites van patiëntenverenigingen en andere interessante dermatologische websites.

Terug naar boven