De plastisch chirurgen van Alrijne houdent zich bezig met herstel van vorm en functie van lichaamsdelen. Dit is soms nodig omdat deze vorm of functie verstoord is door een aangeboren afwijking, ongeval, ziekte, infectie of operatie. U kunt bij de afdeling Plastische chirurgie van Alrijne terecht voor algemene ingrepen, zoals een borstverkleining of borstvergroting, het verwijderen van huidafwijkingen en moedervlekken, een ooglidcorrectie en correctie van afstaande oren.

Onze plastisch chirurgen verrichten daarnaast ook reconstructieve behandelingen. Een voorbeeld van zo’n behandeling is de reconstructie van een borst, die in verband met borstkanker is geamputeerd. Ook als u een verworven of aangeboren afwijking aan uw hand heeft, kunt bij ons terecht. Het derde aandachtsgebied van onze plastisch chirurgen is namelijk handchirurgie.

Informatie opvragen

Wij kunnen u via onze website helaas nog niet alle informatie bieden van behandelingen en onderzoeken. Wilt u informatie opvragen over een behandeling of onderzoek dat niet beschikbaar is, dan kunt u een verzoek doen aan de afdeling patiëntencommunicatie. Stuur een e-mail naar patientencommunicatie@alrijne.nl o.v.v. uw naam, onderwerp van uw informatie aanvraag, de betreffende locatie van Alrijne en eventuele contactgegevens. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 • M.J.L. (Merel) Berkhout

  Plastisch chirurg

 • D.G. (Duco) van den Broecke

  Plastisch chirurg

 • L.U.M. (Leonard) Corion

  Plastisch chirurg

 • G.K. (Bert) van Drunen

  Plastisch chirurg

 • P.S. (Pieter) Verduijn

  Plastisch chirurg

 • B. (Burcu) Gündogdu

  Cosmetisch arts

Terug naar boven