}

Onze behandelingen zijn gericht op het herstel van de vorm en functie van het lichaam. Dit kan nodig zijn bij verschillende aandoeningen of letsels. Veel voorkomende ingrepen zijn:

  • borstverkleiningen of –vergrotingen
  • correctie van afstaande oren (flaporen)
  • ooglidcorrectie
  • verwijderen van moedervlekken en andere huidaandoeningen, zoals verschillende vormen van huidkanker.

Onze plastisch chirurgen verrichten daarnaast ook veel reconstructieve chirurgie. Een voorbeeld is een borstreconstructie na de behandeling voor borstkanker.

Ons team werkt nauw samen met het Hand- en Polscentrum van Alrijne. Het kan gaan om een aangeboren afwijking, maar ook vaak om klachten van slijtage, klachten na een ongeluk of bij kromstand van de vingers.

M.J.L. (Merel) Berkhout

Plastisch chirurg

Corion, L.U.M 1

L.U.M. (Leonard) Corion

Plastisch chirurg

G.K. (Bert) van Drunen

Plastisch chirurg

S.C.M. (Stefanie) van den Heuvel

Plastisch chirurg

F. (Folkert) Jolink

Plastisch chirurg

dr. N.M.A. (Nicole) Krekel

Plastisch chirurg

Profiel foto

M.L.E. (Merel) Stor

ANIOS

  • Nieuws: Vrouwen met een borstprothese hebben verhoogde kans op zeldzame lymfeklierkanker BIA-ALCL (4 januari 2018)

    De Nederlandse Verenging voor Plastische Chirurgie en Borstkanker Vereniging Nederland hebben op 4 januari 2018 het volgende nieuwsbericht gepubliceerd: Vrouwen met een borstprothese hebben een verhoogde kans op een zeldzame vorm van de lymfeklierkanker BIA-ALCL, zo blijkt uit Nederlands onderzoek. Dit nieuws is echter geen reden voor paniek. Het komt maar heel zelden voor. En áls het ontstaat, is het meestal goed te behandelen; Ongeveer 95 procent van de vrouwen die de ziekte krijgt, geneest. Klik op de titel van dit bericht om meer informatie te lezen.

Terug naar boven