Sporten is populair in Nederland. Veel Nederlanders sporten dan ook regelmatig of willen (weer) gaan sporten. Het maakt niet uit bij welke groep u hoort. Als u het maximale uit uw sport wilt halen en verantwoord bezig wilt zijn, bent u bij de afdeling Sportgeneeskunde aan het juiste adres. Wij kunnen u daarbij optimaal begeleiden, maar ook behandelen wanneer u blessures heeft of problemen bij het sporten ervaart.

Wij voeren sportmedische onderzoeken uit, begeleiden sporters en sportevenementen en we testen en begeleiden mensen met een chronische aandoening. Op ons sportblessurespreekuur kunt u klachten die met sporten te maken hebben laten beoordelen en behandelen. Onze sportartsen werken nauw samen met een goed op elkaar ingespeeld team van (sport)fysiotherapeuten, diëtisten en sportpsychologen aan uw gezondheid en sportprestaties.

Informatie opvragen

Wij kunnen u via onze website helaas nog niet alle informatie bieden van behandelingen en onderzoeken. Wilt u informatie opvragen over een behandeling of onderzoek dat niet beschikbaar is, dan kunt u een verzoek doen aan de afdeling patiëntencommunicatie. Stuur een e-mail naar patientencommunicatie@alrijne.nl o.v.v. uw naam, onderwerp van uw informatie aanvraag, de betreffende locatie van Alrijne en eventuele contactgegevens. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  • drs. H.J. (Dieke) Kok

    Sportarts

  • drs. M.J.M. (Maarten) Verschure

    Sportarts

  • drs. M. (Michael) van der Werve

    Sportarts

Terug naar boven